West-Vlaanderen boven met twee chef-koks én eigen streekbieren in luxehotel in... Bali

21/03/14 om 21:14 - Bijgewerkt om 21:14

Bron: Kw

Een topchef die in West-Vlaanderen een trendy klasserestaurant runt en een provinciegenoot die achter het fornuis staat in een exclusieve hotelresort in Bali: dat geeft blijkbaar vonken als je die laat samenwerken mét West-Vlaamse streekbiertjes.

Vincent Florizoone (35) van restaurant Grand Cabaret in Nieuwpoort is deze week te gast in de keuken van Viceroy Bali, een van 's werelds meest exclusieve hotelresorts. West-Vlaming Nic Vanderbeeken, de executive chef van het hotelrestaurant, nodigde Vincent uit om de hotelgasten in Bali te laten kennismaken met onze verfijnde biergastronomie.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden