West-Vlaanderen boven met twee chef-koks én eigen streekbieren in luxehotel in... Bali

21/03/14 om 21:14 - Bijgewerkt om 21:14

Bron: Kw

Een topchef die in West-Vlaanderen een trendy klasserestaurant runt en een provinciegenoot die achter het fornuis staat in een exclusieve hotelresort in Bali: dat geeft blijkbaar vonken als je die laat samenwerken mét West-Vlaamse streekbiertjes.

Vincent Florizoone (35) van restaurant Grand Cabaret in Nieuwpoort is deze week te gast in de keuken van Viceroy Bali, een van 's werelds meest exclusieve hotelresorts. West-Vlaming Nic Vanderbeeken, de executive chef van het hotelrestaurant, nodigde Vincent uit om de hotelgasten in Bali te laten kennismaken met onze verfijnde biergastronomie.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!