Wenskaarten- en posterbeursin kerken van Boezinge en Brielen

Christiane Ameel ... (Foto FB)
Redactie KW

Het Interparochiaal Team organiseert een wenskaarten- en posterbeurs met kerkcafé in de kerk van Boezinge en de week daarop in de kerk van Brielen.

Christiane Ameel uit de Kerkweg in Brielen is actief bij het Interparochiaal Team (IPT) van de parochiefederatie (Boezinge-Zuidschote-Elverdinge-Brielen) en kijkt uit naar de jaarlijkse wenskaarten- en posterbeurs met kerkcafé. “De eerste editie dateert intussen al van 2008 en ieder jaar blijft de beurs een succes”, aldus Christiane. “Niet alleen door het niet alledaagse aanbod en een grote verscheidenheid aan wenskaarten en posters, maar ook omdat het eens een andere manier is om mensen van verschillende dorpen samen te brengen en te ontmoeten in de kerk. Tijdens de koopjesdagen kan men in het kerkcafé ook genieten van een kop koffie, een frisdrank of een glas wijn. De opbrengst van zowel de beurs als het kerkcafé komt ten goede aan de werking van de parochiefederatie. We organiseren met het IPT wel meer activiteiten om mensen buiten het kerkgebeuren te ontmoeten. Zo staat er op vrijdagavond 14 november daags voor ons eetfestijn van 15 en 16 november al een trappistenavond op het programma.”

Openingsuren

De wenskaarten- en posterbeurs met kerkcafé (koffie, wijn, frisdrank) start in de kerk van Boezinge op zaterdag 1 maart en blijft daar tot en met donderdag 6 maart. Daarna in de kerk van Brielen vanaf zaterdag 8 maart tot en met donderdag 13 maart. Op donderdag is er laatavondopening. In beide kerken zijn de openingsuren: zaterdag van 14 uur tot 16 uur, op zondag van 10 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 16 uur, op woensdag van 14 uur tot 16 uur en op donderdag van 19.30 uur tot 21 uur. Bijkomende openingsuren voor groepen op aanvraag 0494 87 00 20 of via patboetoe@hotmail.com.

(FB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier