Welk Tineke past het lintje het best?

07/07/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 06/07/17 om 10:46

Op Heule-Watermolen vindt komend weekend de 73ste editie van het kermisweekend plaats, met onder meer de verkiezing van Tineke van de Watermolen. Zes kandidates dingen naar het lintje en elk heeft haar reden om deel te nemen...

De feesten worden vrijdagavond 7 juli geopend met de verkiezing van Tineke van de Watermolen, gevolgd door een culinaire dansavond op zaterdag op 8 juli. Er zijn negen verschillende standjes met lekkers zoals een zomers soepje (Schapershoeve), warme taco's (Slagerij Frank), tartiflette (Kokoon), en ijsjes (Lucardi). "Alle standhouders zijn afkomstig of hebben een link met onze parochie", zegt Jean-Pierre Gheysens, voorzitter van het kermiscomité. "Met een ticket van 5 euro kan je bij elke stand één keer aanschuiven. Er is ook livemuziek en via het ticket maken de bezoekers kans op één van de twintig prijzen, waaronder een ballonvaart."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!