Wegenwerken op het Bunderhof hervat met nieuwe aannemer

Schepen van Wonen Geert Dessein is blij dat de werken eindelijk kunnen verdergezet worden. (Foto Jan Stragier) © JAN STRAGIER
Redactie KW

Na het faillissement van de aannemer lagen de werken aan de school in Rollegem-Kapelle en de sociale woningen op het Bunderhof enige tijd stil. Voor de school in Rollegem-Kapelle werd er ondertussen een nieuwe aannemer gevonden en zijn de werken weer gestart. Ook de werken aan Het Bunderhof kunnen binnenkort weer verder gezet worden.

“Voor de werken aan de 24 sociale woningen Het Bunderhof werd er na een prijsvraag door De Mandelweek met de firma Durabrik uit Drongen een nieuwe hoofdaannemer aangesteld,” aldus schepen van Wonen Geert Dessein. De werken lagen bijna een jaar stil en zullen binnenkort weer aanvangen voor een duurtijd van ongeveer 240 kalenderdagen.

Het sociale bouwproject omvat de bouw van twaalf huurwoningen en twaalf koopwoningen. “Deze huurwoningen zullen volledig afgewerkt en verhuurbaar zijn tegen het najaar 2017. De koopwoningen zullen verkoopsklaar worden afgewerkt en zullen in verkoop gaan ook tegen het najaar 2017.”

(LDE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier