We hebben 40.000 fans op facebook!

18/06/15 om 14:06 - Bijgewerkt op 22/06/15 om 18:18

Onze fanpagina op facebook telt sinds donderdagmiddag 40.000 fans en dat moet gevierd worden met waardebonnen die we aan onze fans wegschenken.

We hebben 40.000 fans op facebook!

Het ligt niet in onze aard om ons op de borst te kloppen, maar voor die tienduizenden West-Vlamingen maken we graag een uitzondering: KW TELT 40.000 FANS!

Hoe kunnen we dat beter vieren dan op onze fanpagina een wedstrijdje organiseren waarbij 5 fans een waardebon van 50 euro bij de Multibazar kunnen winnen. Waag je kans: reageer op onze fanpagina onder de HOERA-post van 40.000 fans en laat ons weten aan wie jij die waardebon zou schenken (als je die zou winnen uiteraard).

Onze jury pikt er maandag e.k. de 5 leukste antwoorden uit! De 5 namen worden diezelfde maandag om 16 uur bekend gemaakt onderaan het facebook-bericht.

Word nu fan van Krant van West-Vlaanderen op facebook en waag je kans: www.facebook.com/krantvanwestvlaanderen

>>UPDATE: De vijf winnaars zijn intussen gekozen en op Facebook bekendgemaakt. Maar het kan nooit kwaad om alsnog fan van ons te worden, uiteraard...

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!