Warriors uit Kortrijk krijgt duwtje in de rug van Amway België

01/12/16 om 21:44 - Bijgewerkt om 21:43

De liefhebbers van de muziek van Ennio Morricone en Andrea Bocelli kunnen Warriors bovendien ook zelf nog steunen door het kerstconcert bij te wonen.

Warriors uit Kortrijk krijgt duwtje in de rug van Amway België

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Maandag 5 december is het de Internationale Dag van de Vrijwilliger, een dag die in het teken staat van vrijwilligerswerk, geïnitieerd door de Verenigde Naties. Amway viert dan ook de vierde verjaardag van de Amway One by One Volunteering campagne en eert op deze dag in België het vrijwilligerswerk van Greet Gevaert, zelfstandige distributeur bij Amway, voor Warriors in Kortrijk met een donatie van 500 euro.

Vrijwilligerswerk is ontzettend waardevol voor een betere samenleving. Amway vindt het dan ook belangrijk om de Amway Business Owners die vrijwilligerswerk uitvoeren in hun omgeving te ondersteunen. Dit is onderdeel van de Amway One by One campagne, waarin mensen van over de hele wereld worden geholpen.

Het ultieme doel van Warriors, opgericht door Vanessa Bossuyt Vigna, is kankerpatiënten steunen die doorheen de behandeling worden getekend voor het leven en met grievende letsels overblijven waar de mutualiteit niet voor tussenkomt. Het gaat dus om het inzamelen van geld en dit schenken aan Warriors die een reconstructie nodig hebben na kanker en dit financieel kostenplaatje niet kunnen dragen. Greet Gevaert, Amway Business Owner uit Kortrijk, ondersteunt Warriors om geld te verzamelen. Amway België heeft dit jaar beslist om Greet in de bloemetjes te zetten voor haar inzet en engagement als vrijwilliger bij Warriors en zo een verschil te maken in haar lokale gemeenschap. Het bedrijf zal Warriors dan ook ondersteunen met een donatie van 500 euro.

Wie dat wil en al eens kan genieten van Italiaanse muziek, kan trouwens ook zelf nog de Warriors steunen. Na het succes van het kerstconcert van vorig jaar in de Sint-Maartenskerk organiseert Warriors Project vzw een concert in de Schouwburg Kortrijk. Nicola Vigna brengt een ode aan onder andere Andrea Boccelli en Ennio Morricone, ondersteund door een live band en het strijkorkest van het Conservatorium Kortrijk.

Het concert met muziek, dans en eerlijke getuigenissen is volledig ten voordele van Warriors Against Cancer vzw.

(FV)

>> Zaterdag 10 december om 20.15 uur in Schouwburg Kortrijk, tickets bestellen kan via www.schouwburgkortrijk.be

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!