Waregemnaar lanceert online kledinglijn met eigen prints

Pieter Mortier (links), Simon Vercruysse en Bram Vercruysse showen de T-shirts en sweaters die te koop zijn in hun webshop. (Foto JE)
Redactie KW

Hippe T-shirts en sweaters met eigen grafische prints: dat is wat Part op de markt brengt.

Achter het nieuwe merk zitten Waregemnaar Bram Vercruysse, zijn broer Simon en hun neef Pieter Mortier uit Oostrozebeke. Met zeven T-shirts en twee sweaters is Part een feit. Wear art with a shirt of Part is hun motto dat het concept samenvat. “Alle prints zijn eigen ontwerp”, vertelt Bram, die grafisch ontwerper is. “Ik zorg voor het artwork. Daarnaast krijg ik de ondersteuning van mijn broer Simon en onze neef Pieter voor de praktische uitwerking.”

Springplank

Niet alleen kant-en-klare ontwerpen zijn te koop bij Part, ook grafisch ontwerpers kunnen hun kans wagen. Wie een eigen ontwerp doorstuurt, kan verkozen worden. “Per maand kiezen we van Part één winnaar. Hij of zij ziet dat ontwerp gedrukt worden op een T-shirt. Dat is dan meteen ook te koop in de webshop. We bieden dus een springplank aan grafisch talent. Bovendien kan je er ook een centje aan verdienen, want per verkocht exemplaar is een vergoeding voorzien”, legt Bram uit. “Haalt je ontwerp de selectie niet, dan maak je de maand nadien opnieuw kans want we gooien alle ideeën opnieuw in de pot.”

(JE-foto JE)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver

www.partwork.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier