Wandelaars krijgen gratis gebakken vis op zeedijk in De Panne

Redactie KW

Vzw De Panne Visbakkers deelde aan alle wandelaars op de zeedijk die zich lieten verleiden door de heerlijke geur van hun vers gebakken vis een gratis portie uit.

Het initiatief ging uit van de dienst toerisme, die ook vond dat het geheel pas af was als ‘De Tjoolders’ voor de muzikale omlijsting zorgden.

Voor het derde jaar op rij zorgde de nieuwe ploeg van ‘De Panne Visbakkers’, een vrijwilligersvereniging van senioren, ervoor dat maandagnamiddag 15 augustus de mensen massaal voor hun viskraampje in de rij kwamen staan voor een kraakvers gebakken visje. Dit keer was de regen geen spelbreker, maar was de zon van de partij om van het evenement een geweldig succes te maken. Ook de wind droeg zijn steentje bij en joeg de verleidelijke geur tientallen meters ver over de zeedijk – de mensen moesten gewoon achter hun neus aanlopen en konden even later smullen van een portie gebakken vis.

Naast de visbakkers speelden en zongen ‘Tjoolders’ Patrick en Stefaan hun ziel uit hun lijf. Ze brachten bijpassende nummers uit hun brede repertoire volks- en marktliederen.

(MVPO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier