Vrouw zoekt onbekende man die haar na val van de sporen redde in Vlamertinge

29/12/15 om 16:49 - Bijgewerkt om 16:49

Rita Six, een 50-jarige vrouw uit Vlamertinge, wil de man graag kunnen bedanken voor zijn hulpvaardigheid. "Als hij er niet was geweest, kon ik het waarschijnlijk niet meer vertellen", doet ze een oproep op Facebook.

Vrouw zoekt onbekende man die haar na val van de sporen redde in Vlamertinge

"Dinsdag 22 december ben ik rond 6.30 uur zwaar ten val gekomen met mijn fiets, aan de overweg op de Poperingseweg, nabij de Bybastis", zo schrijft ze. "Na enige tijd is er een man - vermoedelijk van First Care-vervoer - mij te hulp gekomen. Ik denk dat ik een rode broek herkende. Hij heeft de hulpdiensten gealarmeerd en is bij me gebleven tot die er waren om mij naar het ziekenhuis over te brengen. Intussen belde hij naar zijn werkgever - ik denk het Heilig Hartziekenhuis? - om te zeggen dat hij later zou zijn."

Rita was er op dat moment te erg aan toe om hem voldoende te kunnen bedanken, vervolgt ze. "Ik heb in mijn toestand maar een schamele 'dank u' kunnen zeggen en zou hem graag eens deftig bedanken. Als hij er niet was geweest, kon ik het waarschijnlijk niet meer vertellen, want ik lag op de sporen", besluit Rita Six.

Haar oproep om haar vraag te delen werd al goed opgevolgd: op twee dagen tijd deelden al meer dan 200 mensen het bericht op Facebook.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!