Vrouw uit Oostende vermist, heli zoekt boven natuurgebied

08/01/15 om 20:48 - Bijgewerkt om 20:48

Bron: Kw

Ann Anthierens, een vrouw van 45 jaar uit Oostende, is sinds gisteren vermist.

Vrouw uit Oostende vermist, heli zoekt boven natuurgebied


Op woensdag 7 januari verliet de 45-jarige Ann Anthierens tussen 20 en 21 uur te voet haar woning in de Ernest Claeslaan in Oostende. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

De vrouw is 1m70 groot en slank. Ze heeft lang blond haar en grijs-groene ogen. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een blauwe jeans, een groene trui en een donkere jas. Ze heeft medische verzorging nodig.

Oorverdovend lawaai van laaghangende Sea King

Vrouw uit Oostende vermist, heli zoekt boven natuurgebied

Met een Sea King werd gezocht boven de Keignaert. (Foto MF)

Donderdagmiddag startte de politie een grote zoekactie in en rond het natuurgebied van de Keignaert. Twee brandweerwagens en een politiewagen kamden het krekengebied uit. Een Sea King cirkelde een tijdje boven het gebied. "Het lawaai van de helikopter was oorverdovend. Zoiets hebben we hier zelden meegemaakt. Na enkele rondjes was de Sea King weer weg", aldus een oudere buurtbewoner uit de Grintweg.

Heb je Ann Anthierens gezien of weet je waar ze verblijft, neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.

(FJA/MF)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!