Vrouw uit Blankenberge zoekt verloren halsketting van overleden dochter

De vrouw verloor een ketting met twee hartjes en een sleuteltje. Het is niet de ketting op de foto, maar van het eigenlijke juweeltje is geen foto voorhanden © GF
Redactie KW

De vrouw verloor hget sieraad vermoedelijk donderdagnamiddag tijdens een uitstap in Uitkerke.

Een 65-jarige vrouw uit Blankenberge is op zoek naar een halsketting met juwelen van haar overleden dochter. “Het gaat om een ketting met twee hartjes en een sleuteltje“, zegt Linda Vanhaeren. “Die juweeltjes waren van mijn dochter.”

Na een uitstapje donderdagmiddag merkte Linda ‘s avonds dat ze de halsketting kwijt was. Wellicht verloor ze die in de buurt van Uitkerke. “Ik deed het traject al meerdere malen, maar er was niets meer te vinden”, zegt ze. “Die ketting is voor mij uiteraard van onschatbare waarde. Het is mijn manier om mijn dochter altijd bij me te dragen.”

Linda deed via sociale media al een oproep. Die werd al meer dan 300 keer gedeeld, maar dat leverde tot nu toe geen resultaat op. “Ik hoop echt dat iemand hem nog vindt en mij terug kan bezorgen. Voor mij hangt er een ongelofelijke emotioneel waarde aan vast. Ik zou die zo graag terug hebben.”

(TL)

Wie de ketting vindt kan contact met Linda opnemen via het mailadres linda.vanhaeren2[at]telenet.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier