Vrouw bekladt dure wagen van liefdesrivale met grove beledigingen

Redactie KW

De onbekende dader(es) kliederde in grote zwarte letters enkele niet mis te verstane boodschappen op de witte Mercedes.

De feiten moeten in de nacht van maandag op dinsdag gebeurd zijn. De wagen van een 26-jarige vrouw uit Koekelare, die in de buurt woont, werd met zwarte verf beklad. Er werden enkele niet mis te verstane boodschappen op geschilderd : ‘Slet’, ‘Hoer’ en ‘Blijf van mijn vriend’.

De jonge vrouw ontdekte de schade toen ze zich naar haar wagen begaf om naar de bandencentrale te gaan. Eerder deze week vond ze immers al nagels in de banden van haar wagen. Er werd ook al eens een kras in het koetswerk getrokken.

Vrouw bekladt dure wagen van liefdesrivale met grove beledigingen

De vader van de jonge vrouw reageert heel boos. “Mijn dochter is absoluut niet wat op die auto geschreven staat”, zegt hij. “Ze heeft zelfs geen vriend.”

Ook de dochter reageert. “Ik heb die auto nog maar pas, ik voel me hier dus helemaal niet goed bij. Ik weet niet hoe ik die vernielingen allemaal ga betalen, want een auto kopen was al een zware investering. Hopelijk vinden ze de dader, maar ik vrees ervoor…”

Het slachtoffer heeft geen idee wie het op haar gemunt heeft, al denkt ze aan haar ex-vriend met wie het een paar maanden geleden tot een breuk kwam.

Vrouw bekladt dure wagen van liefdesrivale met grove beledigingen

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier