Vrienden van Jelle roepen op om hem in '100 van Eigen Kweek' te stemmen

09/02/16 om 07:04 - Bijgewerkt op 12/02/16 om 08:44

Vrienden en familie van de verongelukte Jelle Tommeleyn uit Torhout roepen op om zijn bands massaal in de '100 van Eigen Kweek' van Studio Brussel te stemmen.

Vrienden van Jelle roepen op om hem in '100 van Eigen Kweek' te stemmen

Jelle Tommeleyn was, naast een erg graag geziene gast, ook een begenadigd drummer. © TV

Jelle Tommeleyn, die zondagmorgen op 24-jarige leeftijd om het leven kwam in een tragisch verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Lichtervelde, was naast een graag geziene gast ook een getalenteerd muzikant. De drummer maakte deel uit van drie bands: het Lichterveldse Miava, het Brugs getinte The Heavy Crown en het Roeselaars-Lichterveldse Blackbird Phantom.

Omdat op Studio Brussel net de 'Week van Eigen Kweek' plaatsvindt, waarbij alleen muziek van Belgische bodem wordt gedraaid, roepen vrienden en familie van Jelle nu op om zijn bands massaal in de '100 van Eigen Kweek' te stemmen. Die top 100 is op vrijdag 12 februari van 10 tot 18 uur te horen op Studio Brussel.

Eeuwige optimist

Maandagavond rond 20.45 uur werd op de jongerenzender al het nummer 'Every Heart Is A Beating Piece Of Shit' van Miava gespeeld tijdens het programma 'Zender'. Het was Famke, de zus van Miava-gitarist Jelle Reynaert, die het nummer aanvroeg. Famke omschreef Jelle Tommeleyn als "een vriend van iedereen en een eeuwige optimist."

Een suggestie: zo stemt u de bands van Jelle naar een plekje in de '100 van Eigen Kweek'.

Een suggestie: zo stemt u de bands van Jelle naar een plekje in de '100 van Eigen Kweek'.

Wie Jelle een eerbetoon wil brengen en zijn vrienden wil steunen door hem vrijdag op de radio te krijgen, kan stemmen via deze link. Wie dat wil, kan via de video's hieronder de nummers beluisteren.

(TV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!