Vrienden organiseren zaterdag grote zoekactie naar Michael

Redactie KW

Zaterdagnamiddag is vanaf 13.30 uur een grote zoekactie naar Michael Vanassche, die sinds een week vermist is, gepland.

De zoekactie naar Michael Vanassche uit Moorsele door de politie ligt voorlopig stil. Familie en vrienden zetten morgen zelf een grote zoekactie op poten.

Bestuursleden van de wielertoeristenclub De Bockorduwers uit Lauwe, waarvan vader Thierry voorzitter is, coördineert de actie. Ze zullen de regio tussen Heule en Moorsele in tien zones opdelen. De familie doet een oproep om massaal aan te sluiten op zaterdag 7 februari om 13.30 uur op het Lagaeplein in Heule. Daarna gaan ze de zones te voet volledig uitkammen. Het is een initiatief van enkele vrienden, niet georganiseerd door de politie. Ook een grote delegatie van de medestudenten van Michael, die aan de Gentse universiteit voor burgerlijk ingenieur studeert, zullen mee helpen zoeken.

De organisatoren vragen om deelname te bevestigen op het Facebook-evenement : https://www.facebook.com/events/425398477629481/?pnref=story

Momenteel hebben al meer dan honderd vrijwilligers zich opgegeven om mee te helpen zoeken.

Michael trok naar de fuif Bal Spesial in De Vonke in Heule op vrijdag 30 januari. Sinds hij er vertrok ontbreekt van hem elk spoor.

(MVM/LOO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier