Voortaan ook restaurantmaaltijden uit een automaat in Diksmuide

© Benny Proot
Redactie KW

Erwtensoep met Morteau worst, ‘tomate farcie’ van Brasvarken met dragon en aardappelpuree of een parmentier van lam met aubergine, tomaat en aardappel. Het zijn gerechten die op de menukaart van een klasserestaurant staan maar in het West-Vlaamse Diksmuide kan je ze voortaan ook uit een automaat halen.

Bert Boussemaere (39) en Jessica Seys (37) van restaurant Notarishuys lanceren het gloednieuwe concept op de parking bij hun zaak. “Voor ons is het voordelig dat we geen extra personeel hoeven aan te werven voor die traiteurdienst en voor de klant is het meegenomen dat die zeven op zeven op elk moment van de dag lekkere en verse gerechten uit onze automaat kan halen. De prijzen variëren van zes tot twaalf euro per gerecht.”

“Dagelijks bieden we drie verschillende soepen aan die je perfect warm of koud kan drinken. Daarnaast komen er vijf verschillende hoofdgerechten in. Er is in totaal ruimte voor 45 gerechten. Wat we aanbieden loopt gelijk met de keuken van ons restaurant. De klant hoeft het enkel op te warmen en te genieten.”

Voor de liefhebbers, de automaat vind je in de Koning Albertstraat 39.

(GUS – Foto Benny Proot)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier