Voorgevel Hotel du Louvre wordt vervangen door kopie in Oostende

21/01/14 om 14:54 - Bijgewerkt om 14:54

Bron: Kw

Donderdag start het openbaar onderzoek over de bouwaanvraag voor het Hotel du Louvre. De aanvraag is een compromis waarbij een nieuwe meergezinswoning met negen wooneenheden wordt gebouwd. De bestaande voorgevel wordt herbouwd conform de originele gevel.

Het Hotel du Louvre aan de Karel Janssenslaan is een symbooldossier rond erfgoedbeleid in Oostende. De stad verkocht het pand aan een bouwpromotor die er appartementen wilde bouwen...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!