Voordracht over omgaan met sociale media in Kanegem

© Foto AVK
Redactie KW

Een pedagogisch begeleider van het onderwijssecretariaat OVSG komt op donderdag 20 maart in Kanegem spreken over sociale media.

Hoe moeten we omgaan met sociale media? Is mijn kind wel veilig bezig op dat onbekende internet? Op al die vragen heeft de Gezinsbond van Kanegem een antwoord: Danny Verlinden. Of hij probeert iedereen toch te voorzien in een goed advies.

Danny Verlinden is pedagogische begeleider voor het onderwijssecretariaat OVSG. “Scherm Uit! is geen klassieke voordracht van de Gezinsbond”, vertelt hij. “Het is meer begeleiding en er is ook een grotere waaier aan onderwerpen. Het omgaan met het internet is een nieuwe factor in de opvoeding geworden. Ik vergelijk het vaak met een Tupperware-avond. Er is een knabbeltje en een babbeltje, alleen verkoop ik niets.” Het is de bedoeling dat de ouders hun vragen stellen en zelf het antwoord vinden door naar elkaar te luisteren. Vaak heeft iemand uit de groep al het antwoord.

De infoavond vindt plaats in de bovenzaal van het oude gemeentehuis op donderdag 20 maart om 20 uur. Inschrijven moet gebeuren voor 16 maart bij de Gezinsbond van Kanegem.

(AVK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier