Vloertegel als blijvende herinnering aan zaal Open Deur in Beselare

Luc Cappelle staat op de affiche die het initiatief promoot. Niet alleen is hij één van de gangmakers van deze actie, hij sleet als DJ wellicht ook de meeste uren in zaal Open Deur. © ZB
Redactie KW

De bekende ontmoetingsruimte in Beselare behoort straks tot het verleden, maar door gepersonaliseerde vloertegels te verkopen willen enkele sympathisanten van de Open Deur toch de herinnering levendig houden.

Vorig jaar raakte bekend dat voor zaal Open Deur in Beselare de dagen geteld waren. Meteen staken enkele vrienden en gebruikers van de zaal de koppen bij elkaar. Ze smeedden een plan om de vele gebruikers een blijvende herinnering aan de zaal te geven. Na onderhandelingen met de huidige eigenaars, bouwmaatschappij De Mandel, mochten ze vloertegels uitbreken vooraleer de eigenlijke sloop zou beginnen.

Samen met de leden van De Heksegazette en Prime Poductions kunnen ze nu hun idee in daden omzetten. Al wie dat wil, kan een gepersonaliseerde vloertegel van 17 bij 17 cm in zwart en wit bestellen. Daarop kan dan een persoonlijke toets aangebracht worden, zoals ‘op deze tegel heb ik mijn eerste lief gekust’ of ‘hier zat ik altijd op te kaarten’. De tegels worden verkocht aan 10 euro per tegel en worden na productie aan huis geleverd. Inclusief staander, zodat de tegel een mooi plaatsje in huis kan krijgen.

De oplage is beperkt, snel zijn is dus de boodschap. De opbrengst van de actie zal trouwens naar een goed doel in Beselare gaan. Meer info via 0496 54 03 65 of 0495 59 37 25, de nummers waarop de tegels ook kunnen besteld worden.

(ZB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier