Vleteren: "Toerisme was altijd al mijn stokpaardje"

21/01/16 om 12:20 - Bijgewerkt om 12:20

Lut Demeyer mag zich dé Krak van Vleteren 2015 noemen. Eind 2014 nam Lutje na 26 jaar afscheid van de politiek om meer tijd vrij te maken voor vrienden en familie. Na een lange carrière in de schijnwerpers als schooldirectrice en OCMW-voorzitter houdt ze zich nu op de achtergrond.

"Toen ik te horen kreeg dat ik genomineerd was voor dé Krak van Vleteren, was ik verrast", vertelt Lut. "Ik dacht niet dat ik zou winnen, maar toen ik bij de kapper, de bakker en in de winkel kwam, zeiden mensen dat ze op mij gestemd hadden. Ik ben iedereen daar heel dankbaar voor. Als ik het lijstje zie met andere genomineerden, kan ik ook hen alleen maar feliciteren. Iedereen is elk op zijn manier een Krak voor wat ze voor de maatschappij presteren. Ik heb natuurlijk het voordeel dat ik bekend ben in de drie deelgemeenten en als je een carrière van 36 jaar op school achter de rug hebt, heb je heel veel mensen leren kennen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!