VIVA-SVV nodigt vrouwen uit op wijndegustatie

Redactie KW

Met een dertigtal inschrijvingen kijken de dames van de socialistische vrouwenvereniging VIVA-SVV Veurne tevreden terug op hun eerste activiteit

De wijndegustatie vond plaats bij Emiel & Sam Laeremans in de Ondernemingenstraat in Veurne. Vanaf 20 uur waren zowel de ingeschreven dames als hun partners van harte welkom. Ze mochten er proeven van negen wijnen waaronder twee schuimwijnen zoals een Cava Palau brut, drie witte wijnen met onder andere een Moulin Caresse 2012 en twee rode wijnen waarvan eentje tot de Saint-Emilion-groep hoort. De avond werd afgesloten met twee roséwijntjes.

Creativiteit en cultuur

Voor de aanwezige deelnemers was het een sfeervolle avond met een natje en droogje. En zoals ze bij Emiel & Sam Laeremans zeggen: “Het is pas crisis als de wijn op is”.

Voorzitster Ann Vanacker en haar team beloven in de toekomst voor elk wat wils op het programma te voorzien. Zo zal je er in de toekomst terecht kunnen voor gezondheidstips, leuke uitstapjes met het gezin, ontspanning, beweging, debat, lezingen, creativiteit en cultuur.

(CCV-foto CCV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier