Vijfde editie Parsidance opnieuw schot in de roos

15/04/17 om 19:42 - Bijgewerkt om 19:40

Op een enkel buitje vlak voor het openen van de deuren na, ziet het er naar uit dat de vijfde editie van het dancefestival Parsidance in Rumbeke droog zal verlopen.

Vijfde editie Parsidance opnieuw schot in de roos

© STEFAAN BEEL

Onder het motto 'Knallen op Stille Zaterdag' vindt zaterdag op de terreinen van Scouts Parsifal in Rumbeke de vijfde editie van het dancefestival Parsidance plaats, meteen de opener van het festivalseizoen in Roeselare. Op vier jaar tijd is het festival uitgegroeid tot een vaste waarde voor heel wat jongeren.

Vorig jaar mochten ze 2.500 feestvierders verwelkomen en dit jaar hopen ze op minstens evenveel en wie weet zelfs meer. In de vooravond was er het alvast aangenaam druk. Er zijn dit jaar geen twee, maar drie podia. De Main Stage is er al sinds het eerste jaar en vorig jaar werd The Farm voor techno en house in het leven geroepen. Sinds dit jaar is er Dixieland, muzikale animatie... aan de toiletten. Of hoe een sanitaire stop nog nooit zo plezant geweest is. Chillen kan dan weer in de pop-up bruine kroeg/tent De Hooizolder.

Het feestje duurt nog tot iets na middernacht. Tickets aan de deur zijn nog steeds te koop aan 20 euro.

(TD - foto SB)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!