VIDEO Studio Brussel verrast Music for Life-gezicht Fee in haar klasje in Koolskamp

Redactie KW

Fee, die aan leukemie lijdt, was vorig jaar een van dé gezichten van ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel.

Toen ze acht was, werd bij Fee Vandenbunder leukemie vastgesteld. Sindsdien vecht het dappere meisje tegen de ziekte, maar door de behandeling en de ziekte kon ze wel een tijdlang niet naar school. Dankzij Bednet bleef ze evenwel betrokken bij de klas en kon ze dit jaar zonder problemen met haar leeftijdsgenootjes starten in het vijfde leerjaar.

Vorig jaar was Fee een van de gezichten in de campagne van De Warmste Week van Music for Life. Haar verhaal beroerde heel wat luisteraars en Fee trok ook zelf naar Boom om er haar verhaal te doen. Nu is Studio Brussel opnieuw volop bezig richting Music for Life en daarom besloten ze Fee een bezoekje te brengen. Fee gaat immers weer zoals iedereen naar school in De Horizon. Daar kreeg ze deze week bezoek van Stubru-gezicht Vincent Byloo. Hij kwam zelf vaststellen dat het een stuk beter met haar gaat én nam haar meteen ook mee voor een bezoekje in de Stubru-studio in Brussel:

Studio Brusselhttps://www.facebook.com/studiobrussel/https://www.facebook.comFacebook1281

Fee de BV

Je kent Fee misschien van de Music For Life-spots. Fee kreeg Leukemie en moest thuis lessen volgen via Bednet, ondertussen gaat ze weer naar school. Vincent Byloo ging eens kijken hoe het nu met haar gaat.

Geplaatst door Studio Brussel op woensdag 20 september 2017

video1.0https://www.facebook.com/studiobrussel/videos/10156543439093056/500

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier