VIDEO Lucas (7) uit Roeselare siert deze week alle krantenwinkels van West-Vlaanderen

08/06/17 om 09:34 - Bijgewerkt om 09:34

Deze week vind je de bijlage KW Vakantie gratis bij alle edities van Krant van West-Vlaanderen. De bijlage biedt ook dit jaar weer de meest complete zomeragenda, met details over optredens, rommelmarkten, braderieën, festivals en andere festiviteiten.

VIDEO Lucas (7) uit Roeselare siert deze week alle krantenwinkels van West-Vlaanderen

Daarnaast brachten we een bezoek aan het slagerijmuseum in de Leiestreek, gingen we toosten in zomerbars in de Westhoek en in het Brugse Ommeland en cruisen met een e-motorbike langs de Kust en door de polders. We focussen ook op waterpret in een unieke surfclub, stellen jullie voor aan enkele fantastische kastelen om te ontdekken én geven tips voor Theater aan Zee. In KW Vakantie vind je voorts ook het recept voor een exclusieve KW-cocktail en bij uitbreiding het recept voor een zalige zomer.

Op de voorpagina van die onmisbare publicatie om de zomer door te komen prijkt dit jaar de 7-jarige Lucas Commeyne uit Roeselare. De zoon van Adelbrecht Commeyne & Tine Vanhee en grote broer van Lea (6) en Odiel (1,5), kreeg deze week als een van de eersten KW Vakantie te zien. "Cool", was zijn voornaamste reactie toen hij zijn eigen foto op de voorpagina zag staan. De foto werd een tijdje geleden genomen in Oostduinkerke.

De jongen is alleszins erg trots dat zijn foto werd uitgekozen en bladerde eerder deze week geïnteresseerd door een van de eerste exemplaren van KW Vakantie die het Roularta-hoofdkwartier had verlaten.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!