VIDEO Ieperling filmt muis op stap in McDonald’s in Gent

Redactie KW

Een filmpje van Pieter-Jan Barbez uit Ieper, dat gretig werd gedeeld op de sociale media, heeft de vestiging van McDonald’s in de Martelaarstraat in Gent het schaamrood op de wangen bezorgd.

De Ieperling ging na een dagje Gent nog iets eten met zijn gezin en zijn moeder, op de bovenverdieping van de McDonald’s, dicht bij de speelhoek. Plots schrok zijn moeder van een muis, die twee tafels verder een op de grond gevallen friet kwam halen. Pieter-Jan filmde prompt het tafereel en zijn vriendin ging het melden bij een verantwoordelijke.

Die bleek zowaar op de hoogte van het probleem en zei dat ze al heel wat vergif voorzien hadden om de muizen tegen te gaan. In Het Laatste Nieuws reageert een woordvoerder van McDonald’s vandaag met een meer uitgebreide uitleg. Blijkbaar komen de muizen uit een aanpalend pand en is het daardoor moeilijk om ze snel uit te roeien.

(FJA)

Uitstapje gent primark.Als afsluiter wilden we nog kort x gaan eten samen met mijn gezinnetje en mn moeder in mc donalds in gent in de martelaarstraat.We bestelden x en gingen boven zitten. Aan een tafeltje dicht bij de speelhoek. We waren bijna klaar met eten, toen mn moeder plots schrok van een muis ???? die een frietje die op de grond lag kwam halen 2 tafels verder. Mijn vriendin ging dit meteen melden waarop ze antwoord kreeg: we weten het, je zou eens moeten weten hoeveel vergif daar boven ligt. Waarop ik antwoordde: boven is een speelhoekje voor kinderen. Waarop de gerante zei: wat moet ik doen?? De boel sluiten??Dit kan toch niet. Zo’n voedselketen als mc donalds. En dan krijg je dit als antwoord.Graag zoveel mogelijk delen!!!Geplaatst door Pieter-jan Barbez op zondag 29 november 2015

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier