VIDEO Brian vroeg Cindy ten huwelijk... in een lunapark

23/05/17 om 08:43 - Bijgewerkt om 08:41

Ze noemen zichzelf echte 'foorgangers'. Cindy Vanhoutte (34) en Brian Broucke (34) uit Kortemark schuimen samen alle grote kermissen in Vlaanderen af. De Meifoor staat dan ook elk jaar op hun programma. Maar dit jaar werd het toch net ietsje specialer dan anders.

VIDEO Brian vroeg Cindy ten huwelijk... in een lunapark

Cindy speelde namelijk nietsvermoedend met de 'centjes' in lunapark Play Time toen er plots een doosje naar beneden viel. Het bleef haperen en de verantwoordelijke moest erbij gehaald worden. Toen die het doosje uithaalde, nam haar vriend Brian de ring er uit en stelde De Grote Vraag. Cindy twijfelde geen moment en zei volmondig 'ja'.

Brian was naar eigen zeggen al een maand aan het tobben over een geschikt huwelijksaanzoek. De twee zijn al twee jaar samen en hebben een zoontje van vier maanden. "Ze had me altijd gezegd dat het origineel moest zijn", zegt hij. "Ik brak er al een hele tijd m'n hoofd over. Tot het me te binnen schoot: in het lunapark." Dat ze allebei graag naar de kermis gaan en de Meifoor in het verschiet lag, sterkte hem in zijn idee.

Brian stapte naar de eigenaar van het lunapark en overtuigde hem om aan zijn plan mee te werken. "Die man was ontzettend vriendelijk", zegt hij. "Hij plaatste de ring in één van de bakken en legde de centjes zo dat die zeker zou vallen van zodra Cindy zou beginnen spelen. Toen we toekwamen kreeg ik van hem nog heel wat extra centjes. Op die manier zouden we kunnen spelen tot het doosje zeker naar beneden kwam."

Subtiel leidde Brian zijn Cindy naar de spelmachine in kwestie. Zijn plannetje lukte wonderwel. "Ik had helemaal niets door", zegt Cindy. "Ik wist wel dat hij het zou vragen. En hij kan moeilijk een verrassing verzwijgen. Maar waar en hoe wist ik absoluut niet. Achteraf bekeken had ik het misschien wel moeten weten. Maar ik vind het hoe dan ook origineel en ben een tevreden verloofde."

(TL)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!