Veurnse sporthal loopt vertraging op

Redactie KW

De ingebruikname van de gloednieuwe sportzaal te Veurne was voorzien op 1 oktober 2017. Deze streefdatum tot opening zal echter niet gehaald worden.

De aannemer van de grondwerken is – wegens veiligheidsredenen – genoodzaakt om bij de plaatsing van de regenwaterputten en septische putten de ondergrond te bemalen. Hiervoor werd ondertussen een milieuvergunning afgeleverd en is het bemalingsproces opgestart. Op geregelde tijdstippen moeten er metingen gebeuren om het maaiveldpeil op te meten.

“Zodra het bouwteam het licht op groen zet om de afvoeren te plaatsen, zal de aannemer de noodzakelijke werken verder zetten.” klinkt het bij het stadsbestuur van Veurne.

Verontschuldigingen

Hoewel deze omstandigheden buiten de wil om van de bouwheer zijn, wensen het bestuur van het Autonoom Gemeentebedrijf Veurne en het Stadsbestuur Veurne zich te verontschuldigen voor de ongemakken die hiermee gepaard gaan. Ten einde de sportactiviteiten niet op te schorten, nam het college van burgemeester en schepenen ondertussen de nodige maatregelen om het gebruik van de ingehuurde sportinfrastructuur van het college en het atheneum verder te zetten tot zolang de nieuwe sportzaal in gebruik kan genomen worden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier