Veurne pakt uit met ‘City Golf’

© JT
Redactie KW

Binnenkort zal men een golfballetje kunnen slaan op zeven locaties in Veurne.

Het idee achter het concept ‘City Golf’ is dat men golf speelt op locaties in de binnenstad in plaats van op een golfbaan. Deze locaties zijn de holes van het parcours en worden als must see locaties beschouwd. Deelnemers maken een mooie stadswandeling en maken tergelijkertijd kennis met City Golf, een concept dat mee gesteund zal worden door Toerisme Veurne. In tegenstelling tot de klassieke golfsport slaat men het balletje niet naar een gat in de grond, maar naar targets die zich reeds in de stad bevinden. Dit kan een zitbank zijn, een vlaggetje of een standbeeld. De speler met het minst aantal slagen is de winnaar.

De organisatie mikt op bedrijven die een leuke teambuilding willen organiseren of vrienden, vereningingen of families die een geslaagde groepsuitstap naar Veurne willen maken. De deelnemers krijgen voor de aanvang een korte golfinitiatie. Een gebrek aan golfervaring kan het plezier allen maar ten goede komen. City Golf wordt met een zachtere golfbal gespeeld die geen schade kan aanrichten. In Veurne kan men kiezen tussen zes of negen holes op groene of historische locaties. De activiteit neemt ongeveer twee of drie uur in beslag naargelang het aantal holes en deelnemers.

(JT)

Inlichtingen en info: Vincent Hellemans (0498/ 39 56 94), info@city-golf.be of www.city-golf.be of bij de Toeristische Dienst van de stad Veurne.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier