Vesparijders verzamelen op de Grote Markt voor Scooterday

Ook vespa-liefhebber Serge nam met zijn hond, weliswaar in de sidecar en tevens voorzien van motorpak en helm, deel aan deze rondrit. © CCV
Redactie KW

Zaterdag 14 mei organiseerde de officiële Vespa Club uit Brugge, in samenwerking met de Vintage Scooterclub Brugge, voor de tweede maal een ‘Scooterday’.

“Bedoeling is om op onze Scooterday alle vespisten en scooteristen een leuke dag te bezorgen. Alle merken, voorbeeld Vespa, Lambretta, LML, en zowel nieuwe automatische als oudere handgeschakelde exemplaren zijn welkom”, aldus Marnix Lelong, secretaris, namens Vespa Club Brugge.

Vorig jaar schreven 65 deelnemers zich voor deze leuke daguitstap in. Dit jaar waren dit er al een 85-tal.

Onder begeleiding vertrok de groep vanuit Sint-Andries en reed vervolgens, via landelijke wegen, naar Bekegem, Ichtegem, Diksmuide, Zoutenaaie en Veurne. Na het middagmaal reed de groep verder naar Pervijze, Stuivekeskerke, via de Ijzerdijk naar Keiem, via Moere naar de ‘Lange Max’ en na een namiddagstop terug richting Brugge. Een mooie rondrit van ongeveer 120 kilometer.

(CCV)

Ook vespa-liefhebber Serge nam met zijn hond, weliswaar in de sidecar en tevens voorzien van motorpak en helm, deel aan deze rondrit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier