Vespa Club Oostende op uitstap naar Duitsland

Redactie KW

Vespa Club Oostende zakt dit weekend met niet minder dan 45 deelnemers af naar de Vespa World Days in Celle, een stad van 68.721 inwoners in de Duitse deelstaat Nedersaksen. De club zal er, samen met duizenden andere vespisten uit alle hoeken van de wereld, deelnemen aan twee officiële parades en organiseert ook eigen activiteiten.

“De Vespa World Days zijn een vaste waarde op onze kalender,” zegt VCO-voorzitter Manu Mommerency. “Eerder trokken we naar Londen, Zuid-Frankrijk, Italië en Kroatië, dit jaar is het Duitsland en en in 2018 en 2019 volgen nog Noord-Ierland en Hongarije. Naast een deel van het officiële programma waar we als groep aan deelnemen, organiseren we ook eigen ritten. Dit jaar bezoeken we, los van de Vespa World Days, Autostadt in Wolfsburg en het Herinneringscentrum Bergen-Belsen. Die insteek, het combineren van historische en socio-culturele uitstappen met een fijne Vesparit en een treffen van wereldklasse wordt gesmaakt door onze leden, zo veel is duidelijk,” lacht Mommerency

De Vespaclub aan zee kon ook dit jaar uitpakken met een eigen banner voor alle deelnemers dankzij Hobbycenter Wittevrongel uit Eeklo. “Samen met onze rode clubjassen en witte polo’s zorgen de banners er voor dat we als groep herkenbaar zijn als Vespa Club Oostende,” benadrukt de voorzitter.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier