Verrassingsdag voor jongeren met een beperking Vaste Vuist Lauwe

De opkomst van G-Gymwerking in Lauwe is vaak enorm. © DD
Redactie KW

Op zondag 26 juni organiseerde sportgroep Vaste Vuist Lauwe voor de 1ste maal een verrassingsdag voor jongeren met een beperking. Op zaterdag 1 oktober organiseert de club een sportdag voor jongeren met een beperking.

Sportgroep Vaste Vuist Lauwe mag de G-Gymwerking een succes noemen. Voorzitter Dries Defossez is alvast tevreden. “Nog nooit waren er zoveel kinderen en jongeren met een beperking die iedere week het beste van zich zelf geven tijdens de G-Gymwerking van Sportgroep Vaste Vuist.” Voor de 1ste maal trokken de jongeren met hun begeleiders op verrassingsdag. Op het programma stond hippotherapie, teambuilding en een bezoek aan een dierenpark. Als afsluiter kon men genieten van een barbecue.

De sportdag “G-Holderdebolder” richt zich vooral op jongeren met een verstandelijke, gedrags- en emotionele of licht motorische beperking. Er worden 3 disciplines aangeboden: G-gym, G-dans en G-omnibal. Om de drempel zo laag mogelijk te houden is deelname aan de G-sportdag volledig gratis. Inschrijven en info op dries.defossez@gmail.com.

(DD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier