Vermiste Veurnaar Dinny Cazaux is weer terecht

Redactie KW

De 28-jarige Dinny Cazaux uit Veurne stuurde donderdagavond een verontrustend bericht naar zijn ouders. Die wisten enkele dagen niet waar hij was en waren zeer ongerust. Zondagavond gaf hij weer teken van leven.

“Dinny verdwijnt nu en dan wel eens en dan legt hij zijn gsm af. Later duikt hij dan wel weer op”, vertelt stiefvader Charles. “Zijn relatie liep onlangs op de klippen en dat ging hem niet. Donderdagavond kreeg zijn moeder een verontrustend sms’je en daarna niets meer…”

“Omdat we hem niet meer konden bereiken, lichtten we de politie in. Die kon donderdagavond zijn gsm-signaal nog traceren aan de Veurnse Vaart kort nadat hij ons het sms’je had gestuurd. Daarna werd zijn gsm ofwel uitgezet of weggegooid in de vaart. Het is enorm verontrustend omdat het niet van zijn gewoonte is om zo lang niets van zich te laten horen. Ondertussen zijn we drie dagen verder en we hebben nog altijd geen nieuws. We zijn ten einde raad. De poltie is er wel mee bezig maar we willen zo snel mogelijk iets weten. Is Dinny iets overkomen? Heeft hij zichzelf iets aangedaan? Die onzekerheid maakt ons kapot. We vragen aan iedereen om naar Dinny uit te kijken”, zo klonk het.

Zondagavond contacteerde de Veurnse politie de ouders van de man om te melden dat hun zoon weer terecht was, hij zou zelf contact opgenomen hebben.

(JRO – foto JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier