Vermiste meisjes van 13 en 12 jaar uit Dadizele en Roeselare zijn weer terecht

17/10/14 om 07:37 - Bijgewerkt om 07:37

Bron: Kw

Sinds woensdagmiddag na schooltijd was er geen spoor van Keecha (13) uit Dadizele en Cynthia (12) uit Roeselare.

Vermiste meisjes van 13 en 12 jaar uit Dadizele en Roeselare zijn weer terecht


Nathalie Dewispelaere, moeder van de 12-jarige Cynthia deed gisteren een oproep via Facebook : haar dochter was na school niet thuisgekomen en bleef ook heel de nacht weg. Er was donderdagvoormiddag nog altijd geen spoor van het meisje. De ouders waren intussen bij de politie en Child Focus gaan aankloppen. Het laatste gsm-signaal van het meisje werd in Hooglede getraceerd.

Ook de 13-jarige Keecha Dewaele uit Dadizele kwam woensdag niet thuis. Het meisje gaat naar school in Sint-Idesbald Roeselare, daar waren beide tienermeisjes het laatst samen gesignaleerd.

Donderdagmiddag kwam dan het goede nieuws dat beide meisjes weer terecht waren. Het parket van Kortrijk bevestigt dit ook. De meisjes waren na een ruzie op school weggelopen en hadden een eind in de stad rondgedwaald. Daarna waren ze naar een verlaten boerderij getrokken, waar ze de nacht op een koude hooizolder hadden doorgebracht. Een getuige had ze in de buurt van de boerderij opgemerkt, waardoor ze woensdag in de voormiddag gevonden werden.

(MM)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!