VeloRelaxTour fluit Dahliafeesten op gang

Zo'n 60 mensen namen deel aan de fietstocht. © JC
Redactie KW

Van 17 tot 21 juli zijn er de Dahliafeesten in de wijk Maria-Duyne in Bredene, een leuke week met tal van activiteiten. Een fietstocht genaamd de VeloRelaxtour trok de feesten op gang.

Op vrijdag 17 juli trok een gezellige familiefietstocht de VeloRelaxTour door de polders met vertrek aan ‘t Dahliacafeetje in de Danckaertstraat. De deelname was gratis en was in samenwerking met de Wielerclub Breduinia. Zo’n 60 wielerliefhebbers kwamen er op af. ‘s Avonds war er de ‘Oldiesfuif’ met golden oldies uit de jaren 70 – 80 – 90 in de feesttent op de parking van de Danckaertstraat . Ook daar was de inkom gratis.

Op zaterdag 18 juli ’15 vindt de grootste rommelmarkt van Bredene plaats. ‘s Avonds gaat de coverband Jean Dover & Friends de boel op stelten zetten in de Feesttent.

Zondag 19 juli ’15 is er een aperitiefconcert van de gemeentelijke harmonie, een reuzebarbecue en een live-uitzending op de radio met om 18.00 een heuse vedetteparade. Maandag 20 juli Fietsen op rollen en animatie en discobar. ‘s Avonds is er talent van eigen bodem Tahlita.

Op de Nationale Feestdag is er een infosessie en demonstratie slapen. Om 14.00 kunnen mensen manillen waarna om 18.00 een Bingo-avond volgt. Nadien is er de sluitingsfuif met discobar.

(JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier