Veel zon, volk en lekkere hapjes op Streetfoodfestival in Roeselare

© Joke Couvreur
Redactie KW

Op De Munt loopt dit weekend het Streetfoodfestival, het afsluitende event voor de Munt Summerspot. Op de eerste dag kwam er al van de vroege namiddag heel wat volk naar afgezakt voor hapjes uit de diverse foodtrucks of stands van Roeselaarse restaurants.

Na het Munt Foodtruckfestival en Cook of Munt vorige zomer, zorgen vzw Plotsklaps, de Munt, ARhus en Stad Roeselare ook dit weekend weer voor culinaire verwennerij op de Munt. Aan de kraampjes van Roeselaarse restaurants en de foodtrucks vanuit verschillende hoeken van Vlaanderen kan je proeven van een black angus burger, wraps, ijsjes of zelfs insectenbitterballen.

“Dit is het hoogtepunt en tegelijk het laatste event dat we hier op onze Munt Summerspot organiseren deze zomer”, zegt Frederik Deprez van vzw Plotsklaps. “Dankzij het mooie weer verwachten we dat we zeker het aantal bezoekers kunnen evenaren.” En inderdaad, vanaf de vroege namiddag was er al gezellig veel volk dat op het Muntplein van de zon kwam genieten, en aan de reacties van enkele bezoekers te horen werden alle hapjes gesmaakt.

Het Munt Streetfoodfestival loop ook nog op zondag van 11.30 tot 22 uur. (KD)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare, van vrijdag 19 augustus 2016.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier