Veel volk voor derde editie Summer@Lauwe

Redactie KW

Op de nationale feestdag vond de derde editie van Summer@Lauwe plaats. Het festival was een schot in de roos en lokte veel volk.

Drie jaar geleden is Zomer omgedoopt tot Summer@Lauwe. Op donderdag 21 juli vond de derde editie plaats. De start van het festival was om 18 uur en toen al was er veel volk op afgekomen. Er waren talrijke animaties, straattheater om traditioneel af te sluiten met een heus vuurwerk.

Steven Holvoet is de voorzitter van het bestuur van Summer@Lauwe en vindt het festival alvast een succes. “Het is een volwaardig festival. We hebben een paar nieuwe zaken geprobeerd dit jaar en het slaat duidelijk aan. Vooral de Kids Street was een voltreffer“, vertelt hij. Traditiegetrouw waren er opnieuw verschillende marktkraampjes en foodtrucks. Dit jaar waren er op twee plaatsen openbare toiletten voorzien.

In het kader van Summer Lauwe stond donderdag ook een parochianenkoers geprogrammeerd. Het was Lesley Vansteenkiste (midden) uit de Hugo Verriestlaan die de beste parochiaan bleek voor Bart Heyndrickx (links) en Timothy Vervaeke (rechts). Clauwaert won het geheel.

Veel volk voor derde editie Summer@Lauwe

(TDL – WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier