Vader doodt dochters van 6 en 9 en berooft zichzelf daarna van het leven

18/07/17 om 22:09 - Bijgewerkt op 19/07/17 om 14:52

In een huis in Ingooigem werden dinsdagavond het levenloze lichaam van een man en twee minderjarigen aangetroffen.

Vader doodt dochters van 6 en 9 en berooft zichzelf daarna van het leven

De moeder, E.S., arriveerde dinsdagavond aan de huurwoning van haar echtgenoot na een onheilspellend berichtje. Gelijktijdig kwamen ook de hulpdiensten aan, na een melding van een gasontsnapping. Binnenin de woning werden de lichamen aangetroffen van de twee dochtertjes van het koppel, 6 en 9 jaar oud, alsook het lichaam van hun vader. Over de precieze doodsoorzaak is nog niets bekend, later vandaag volgt een persconferentie.

Het koppel trouwde in 2007 en woonde jaren in Heestert, maar was in een echtscheiding verwikkeld. De man kon het vermoedelijk niet verkroppen dat zijn vrouw een relatie was gestart met een andere man.

De vader, G.S. was politiek actief in Zwevegem en was ook een tijdlang actief bij het feestcomité van Heestert. De twee meisjes gingen in Moen naar school.

(FV)

>> Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij Tele-Onthaal (106 of www.tele-onthaal.be) of de Zelfmoordlijn (1813 of www.zelfmoord1813.be).

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!