Unizo Zwevegem trakteert handelaars op paaseitjes

Redactie KW

De jaarlijkse paasactie bij Unizo Zwevegem werd vervangen door een leuke attentie voor de handelaars zelf, als blijk van waardering voor het ondernemen en handel drijven in Zwevegem.

“Om onze ondernemers te bedanken voor hun deelname aan verschillende activiteiten en om nieuwe handelaars te stimuleren, hebben we beslist om een opmerkelijke paasactie te organiseren”, zegt voorzitter Nick Kesteloot.

En zo deelde men aan de handelaars een 85-tal dozen uit met daarin paaseitjes, uiteraard aangekocht bij een Zwevegemse chocolatier.

Projecten

Unizo Zwevegem werkt achter de schermen aan verschillende projecten. Zo wil men de leegstand in de Otegemstraat en omliggende straten aanpakken, volgt men de invulling van het project Sobradis in de Harekbeekstraat, is er constant overleg met het schepencollege en de dienst Economie en werkt men mee aan Present@Transfo in oktober. “Verder is er nog de medewerking bij de organisatie van de Ommegangfeesten en de kermis in september, hebben we de paas- en eindejaarsactie, organiseren we volgend jaar opnieuw een groots concert, zijn er de infoavonden naar ondernemers met netwerkevents,… We zitten dus niet stil.”

(GJZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier