Tweede buurtfeest in Boezingse gehucht Pilkem op zondagavond 20 april

De organisatoren met v.l.n.r. Olivier Van Goethem, Karolien Derycke, Chantal Lowier, Carlos Lewyllie, Jean-Claude Fache, Mieke Carrein. Michiel Heughebaert en Emmely Deramout ontbreken. (Foto FB) © Foto FB
Redactie KW

Op paaszondag 20 april vanaf 19 uur heeft er in De Goudwinde voor het tweede jaar op rij een buurtfeest plaats voor de inwoners van Pilkem. Op het programma staat een gezellige avond met een quiz, drank en friet.

Na het succes van vorig jaar, waarbij de initiatiefnemers 160 buren uit Pilkem mochten verwelkomen, werd besloten om opnieuw de koppen bij elkaar te steken voor een tweede Pilkemmeeting. “We zijn geen comité of zo geworden, maar gewoon enkele buren die alle inwoners van Pilkem willen samenbrengen voor een gezellige avond. Vorig jaar kregen we zoveel positieve reacties tijdens de meeting dat we besloten om het dit jaar opnieuw te organiseren”, zegt Carlos Lewyllie. “Alleen is het nu ‘s avonds op paaszondag omdat dat voor mijn vrouw Mieke Carrein praktischer uitkomt om ruimte vrij te maken in haar zaak waar het buurtfeest plaats vindt.”

Quiz

Iedereen die nu in Pilkem woont, wordt dus uitgenodigd op 20 april vanaf 19 uur in De Goudwinde. “Er zal drank en ook weer frieten te koop zijn aan democratische prijzen. En voor de rest vragen we iedereen een balpen mee te brengen, want we gaan een vervolg breien aan onze kennismakingsquiz van vorig jaar. Voor de heel jonge Pilkemnaars staat er een gratis springkasteel. Inschrijven vóór woensdag 16 april met vermelding van naam, adres, en aantal personen. Dat kan via info@bonsaicenter.be.” (FB)

Info: Carlos Lewyllie, 057 48 60 39

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier