Twee weekends langs kunst en design tijdens Motel Moteur in Rumbeke

© STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Het eerste weekend van Motel Moteur in Rumbeke is een groot succes. Het kunst- en designevenement in de authentieke villa in het Warellesgoed lokt heel wat nieuwsgierigen. Ook volgend weekend kun je er terecht.

Motel Moteur is een kunst- en designevenement in een authentieke villa in het Warellesgoed in Rumbeke. Tal van kunstenaars zoals Alexander Stragier, Floris Caes, Christo, Maarten Schaubroeck en noem maar op tonen er hun installaties. Daarnaast zijn er ook verschillende designbedrijven van de partij. Er is ook een nieuwe restaurantformule waar je, zeker in het mooie weer, kunt genieten van een hartelijk culinair hapje.

Het evenement duurt twee weekends, ook volgend weekend, op 2 en 3 september, kun je er terecht. De authentieke villa waar Motel Moteur plaatsvindt maakt na afloop plaats voor een nieuw project met gestapelde villa’s waarbij 23 gezinnen in een uiterst groene omgeving kunnen genieten.

Vooraleer het gebouw tegen de grond gaat, worden tal van unieke designspullen uit de villa nog geveild voor het goede doel, namelijk de vzw Onze Kinderen. Die veiling wordt geleid voor Venalis en vindt plaats tijdens de tweede zondag van het evenement.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier