Twee mannen vermist na bezoek aan restaurant in Oostende

Patrick Coudeville (links) en Henk Haedens. © GF
Redactie KW

Donderdag vond er een zoektocht plaats naar Patrick Coudeville en Henk Haedens. De twee schoonbroers worden sinds maandag vermist.

Donderdagnamiddag vond er een zoektocht plaats naar de twee vermisten in het kanaal Brugge-Oostende. Iedereen werd op afstand gehouden. Het parket van Brugge geeft voorlopig geen verdere commentaar in de verdwijningszaak.

Op de foto zien we een takelwagen die een blauwe Ford Ranger uit het kanaal trekt.
Op de foto zien we een takelwagen die een blauwe Ford Ranger uit het kanaal trekt.© JVM

Vermist na restaurantbezoek

Op maandag 11 december om 15.30 uur verlieten de 62-jarigen Patrick Coudeville en Henk Haedens het restaurant Jolly Sailor in de Hendrik Baelskaai in Oostende. Het gaat om twee schoonbroers uit Jabbeke. Ze moesten na het restaurantbezoek nog naar Brugge voor een afspraak, maar zijn daar nooit komen opdagen. Gelet op de weersomstandigheden wordt niet uitgesloten dat zich onderweg een verkeersongeval heeft voorgedaan, maar ook alle andere hypotheses liggen open en worden onderzocht. De procureur vraagt om het opsporingsbericht zo veel mogelijk te verspreiden.

De mannen verplaatsen zich met een blauwe Ford Ranger met de gepersonaliseerde nummerplaat WOODFARM.

Henk is 1,76 meter groot en mager gebouwd. Hij heeft zwart kortgeschoren haar. Hij is in het bezit van een zwarte rolstoel en hij heeft dringend medische zorgen nodig. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een zwarte training en zwarte schoenen. Patrick is 1,88 meter groot en mager gebouwd. Hij heeft grijsgroene ogen en heeft een grijs ringbaardje. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een grijs hemd, een bleke vest, een zwarte broek, een groene regenmantel en zwarte schoenen.

Indien u Henk Haedens of Patrick Coudeville of hun voertuig gezien hebt of u weet waar zij zich bevinden, dan vragen de speurders dit te melden op het gratis nummer 0800/ 30 300. U kan getuigen via opsporingen@police.belgium.eu.

Twee mannen vermist na bezoek aan restaurant in Oostende

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier