Twee kandidates uit Roeselare voor Mannequin- en Fotomodel verkiezing

De kandidaten voor de verkiezing op zaterdag 4 november zijn er klaar voor. © STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Tijdens de Jaarbeurs is er opnieuw de verkiezing van Fotomodel en Mannequin, zowel bij de mannen als de vrouwen. Met Joyce Verleye en Jodie Desramault zijn er twee Roeselaarse kandidates.

Op zaterdag 4 november, tijdens de Jaarbeurs, is er opnieuw de verkiezing van Mannequin en Fotomodel. De verkiezing is een traditie en bracht al grote namen voort zoals Evy Gruyaert of Veronique De Kock. Dit jaar schreven zo’n 100 meisjes en jongens zich in voor de selectie. Daaruit werd een selectie gemaakt van 21 dames en 6 heren. Bij de dames zijn er twee categorieën: Mannequin en Fotomodel. Die laatste categorie is vooral bedoeld voor de meisjes die wel de looks hebben, maar net niet groot genoeg zijn.

Bij de definitieve selectie zijn er twee meisjes uit Roeselare, namelijk Joyce Verleye en Jodie Desramault. Zij verdedigen de eer op 4 november. Verder hebben we volgende geselecteerden bij de dames: Yana Legein (Wevelgem), Mayday Samyn (Menen), Tineke Mettepenningen, (Waasmunster), Eleonora Manukian (Izegem), Mimi Tassew (Kortrijk), Silke Marien (Kuurne), Marlies Maenhout (Landegem), Julie Huygens (Wervik), Fé Vlaemynck (Lovendegem), Duygu Parlak (Geraardsbergen), Josefien Nowé (Waregem), Amal Guerbaoui (Dendermonde), Frauke Vervaeke (Sint-Baafs-Vijve), Margot Van Mol (Harelbeke), Anke Vanbrabant (Izegem), Babette Defoort (Heule), Anastasia Pivovarova (Lauwe) en Ingrid Lugonja.

Bij de mannen zien ze: Julie Tytgat (Zwevegem), Rory Vangaal (Essen), Lorenzo Soenen (Eeklo), Jacky Vranken (Bredene), Wouter Lapon (Zonnebeke) en Gianni De Bruin (Passendale).

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier