Trui Follet, afgevaardigde damesvolleybal B Lendelede, onverwachts overleden

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

Trui Follet overleed donderdag op 52-jarige leeftijd ten gevolge van hartritmestoornissen. Dat gebeurde op haar werk in het Psychiatrisch Centrum in Menen. Trui kreeg meteen de eerst hulp ter plaatse en werd vervolgens overgebracht naar AZ Delta in Roeselare. Helaas kon geen hulp meer baten.

Trui was 32 jaar gehuwd met Peter Dedullen en was mama van Pieter-Jan, Willemien en Heleen en oma van Aiden. Woensdag 27 december zou ze haar 53ste verjaardag vieren. In Moorsele, waar Trui woonde, werd met verstomming gereageerd op haar plotse overlijden. Trui wordt herinnerd als een warme, lieve vrouw die voor iedereen klaarstond.

Trui Follet, afgevaardigde damesvolleybal B Lendelede, onverwachts overleden
© GF

Ook in de lokale sportwereld was Trui een geliefd persoon. Ze was mama van volleybalster Heleen Dedullen, die als speelster actief is bij de Dames van Lendelede. Ook op het Lendeleedse voetbal was ze vaak als supporter terug te vinden, want zoon Pieter-Jan Dedullen is momenteel aan de slag bij FC Lendelede.

Volleybalclub Lendelede besliste prompt het nieuwjaarsfeestje op 2 januari uit te stellen naar een latere datum door deze dramatische gebeurtenis. Ook bij FC Lendelede was het verschrikkelijke nieuws een mokerslag. Kurt Vansteenkiste, sportief verantwoordelijke van voetbalclub FC Lendelede: “Wij zijn geschokt door het overlijden van Trui, die een fervente supporter was van de club. We treden vandaag aan in de bekermatch tegen WS Lauwe. Ook haar zoon Pieter-Jan Dedullen treedt aan. Iedereen van de ploeg zal ook met een rouwband spelen.”

De uitvaartplechtigheid is voorzien op zaterdag 30 december in de Aula van crematorium ‘Uitzicht’ in Kortrijk om 11.15 uur.

(TGM/GF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier