Treurende studente uit Wervik looft 200 euro uit voor wie haar beertje vindt

16/10/14 om 16:41 - Bijgewerkt om 16:41

Bron: Kw

Tine Vancauwenberghe uit Wervik en studente in Gent is er het hart van in: zondagavond raakte haar favoriete knuffelbeertje zoek tijdens haar treinrit.

Treurende studente uit Wervik looft 200 euro uit voor wie haar beertje vindt

Foto Facebook/Tine Vancauwenberghe

"Liefste mensen, ik ben zondagavond tussen 19 en 20 uur mijn beer verloren tijdens mijn treinrit", doet ze een emotionele oproep op Facebook. Haar smeekbede werd intussen al een duizend keren gedeeld. Het beertje heeft ze al van bij haar geboorte en naar eigen zeggen kan ze niet zonder. "Ik nam om 18.53 uur de trein in Wervik naar Kortrijk (richting Lokeren !), stapte over in Kortrijk en nam om 19.18 uur de trein naar Gent (richting Mechelen). Ik kwam toe om 19.53 uur. Daar nam ik de bus 78 richting Gent Zuid. Ik weet echt niet waar ik hem verloren ben. Maar als iemand hem heeft, of gezien heeft, gelieve contact op te nemen!"

Wie Tine haar beertje kan teruggeven, mag zich aan een beloning van 200 euro verwachten. Wie 'Beetje' heeft gevonden, kan Tine bereiken via tine.vancauwenberghe@hotmail.com.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!