Tourneé Musicale in Zonnebeke is spetterend succes

In Spoorlijn 64 was het duo JB Jackson te gast en werd er in Line gedanst. © ZB
Redactie KW

In de vijf deelgemeenten van Zonnebeke was het vrijdagavond bijzonder druk. Voor het eerst organiseerde Prime Productions – de groep rond De Heksegazette – een muzikale zwerfavond voor alle leeftijden.

In zeven herbergen organiseerden ze op de dezelfde avond optredens van gekende en minder gekende groepen. Met telkens om het kwartier een shuttletreintje konden bezoekers naar de diverse locaties sporen. Deelnemers aan het evenement waren Sint Joris, Spoor 64, d’ Oude Timmerie, Den Elfpenner, Den Olijf, ‘t Hoekske en Den Lustigen Boer.

Na een regenachtige start kwam alles na een uurtje goed op gang en werd er volop gedanst, gezongen, gedronken en gegeten. En dat natuurlijk tot groot jolijt van de spelende muzikanten. Een speciaal tussendoortje, korte wachttijden en immens veel goede muziek maakten van deze avond een meer dan geslaagd evenement dat misschien ieder jaar zou kunnen herhaald worden. Organisatoren, vrijwilligers, bezoekers en uitbaters kunnen best tevreden terugblikken op deze eerste editie van dit muziekfestijn.

https://www.youtube.com/watch?v=mxhUE9E0InM

Video: Duo François Toorré speelde ten dans in café Den Elfpenner

(ZB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier