Toneelvereniging Aarsele verkoopt opnieuw ontbijtpakketten voor Moederdag

15/04/14 om 21:17 - Bijgewerkt om 21:17

Bron: Kw

Binnenkort is het opnieuw Moederdag en dat betekent dat toneelvereniging De Toneelvrienden weer de handen uit de mouwen steekt voor de verkoop van ontbijtpakketten.

Toneelvereniging Aarsele verkoopt opnieuw ontbijtpakketten voor Moederdag

In het pakket vind je onder meer koffiekoeken met meerdere soorten beleg, yoghurt, fruitsap en chocomelk, een ei en fruit. Voor de mama wordt er ook een kleine attentie bijgesloten. Je betaalt 8 euro per persoon. Bij de bestelling kan je er voor kiezen om jouw pakketten te laten leveren aan huis of ze af te halen in basisschool De Wijzer in de Molenweg 2. Inschrijven is wel noodzakelijk en kan maar tot en met zondag 4 mei. Je kan jouw pakketten bestellen bij de bestuursleden, bakkerij Carini, via toneelvrienden.aarsele@myonline.be of via www.toneelvriendenaarsele.be.

(AVK)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit