Tom Boonen is dan toch niet de E3-sheriff

Het is al de tiende banner van de E3 Harelbeke. © LO
Redactie KW

Elk jaar wordt veel gepraat over de banner van de internationale wielerwedstrijd Record Bank E3 Harelbeke. Het is het jaarlijkse dada van de organisatie Hand in Hand om ‘een beetje geheimzinnig’ te doen.

Dit jaar prijkt ‘Tom Boonen’ op de banner omdat hij vijfvoudig winnaar is van de koers. Wie de affiche van dichter bij bekeek, kon al enigszins gemerkt hebben dat dat niet helemaal klopt. De cowboy op de fiets deed alle moeite van de wereld om zijn gezicht te bedekken, maar de kaaklijn van de fietsende sheriff gaf zijn geheim prijs. Niet Tom Boonen, maar welGuga Baúl mat zichzelf een cowboyhoed aan. Toch probeerde de organisatie vast te houden aan de initiële medeling. Daar kwam vrijdagmiddag verandering in.

“Vanaf zondagavond 4 maart starten we onze mediacampagne rond de E3 Arena met een spot. De banner met de recordhouder van E3, Tom Boonen gaat er getoond worden op een zeer originele manier”, zegt woordvoerder Jacques Coussens. “Zondagavond maken we het personage die op de banner ook officieel bekend.” (PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier