Tine Dujardin is nieuwe secretaris van Fexpro

Tine Dujardin is de nieuwe secretaris van de vzw Fexpro, de federatie vastgoedexperten en vastgoedpromotoren. © DRD
Redactie KW

Tine Dujardin (36) werd verkozen tot de nieuwe secretaris van de vzw Fexpro. “Dat is de federatie van vastgoedexperten en vastgoedpromotoren, maar ook voor advocaten, notarissen, energiedeskundigen, fiscalisten, boekhouders en iedereen die op professioneel vlak met vastgoed bezig is”, verduidelijkt Tine.

“De vzw Fexpro biedt alle leden de mogelijkheid elkaar te ontmoeten tijdens verschillende evenementen en vormingsmomenten met gerenommeerde gastsprekers en deskundigen. Fexpro zorgt op heel regelmatige basis ook voor specifieke beroepsgerichte opleidingen. Het uitgangspunt daarbij is dat kennis en ervaring alleen van nut zijn als ze uitgewisseld worden. Alle aangesloten leden kunnen via Fexpro ook genieten van verschillende voordelen van de betrokken zakenpartners.”

Tine Dujardin leidt haar gelijknamige vastgoedkantoor in het centrum van de gemeente. Vorig jaar werd ze door de Confederatie van Immoberoepen (CIB Vlaanderen) tijdens de Real Estate Awards uitgeroepen tot ‘Vastgoedbelofte van het jaar 2017’. “Mijn ondernemersmotto is tweeledig: enerzijds ‘Eerlijk duurt het langst’ en anderzijds ‘Waar een wil is, is een weg’. Vertrouwen en transparante communicatie zijn sleutelbegrippen voor mij. Ik dank alvast voor het vertrouwen dat de Fexpro-leden mij geven”, besluit ze. (DRD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier