Tienermoeder uit Sint-Andries getuigt: "Ik was 13 en zwanger"

30/09/16 om 16:02 - Bijgewerkt om 16:01

Kimberly Tavernier (19) is moeder van Inez (6) en voor een tweede keer zwanger. Voor het eerst na zeven jaar brengt ze vandaag in Brugsch Handelsblad het verhaal over haar tienermoederschap naar buiten.

Kimberly zat in het vijfde leerjaar toen ze wekelijks ging discozwemmen in het Interbad. Ze leerde er haar eerste vriendje kennen. Hij was drie jaar ouder en zij was stapel op hem. Ze kusten voor het eerst toen ze 12 was en nog datzelfde jaar experimenteerden ze in zijn jongenskamer met de liefde. Tot de dag kwam dat ze zwanger bleek te zijn. "Ik voelde al eerder veranderingen in mijn lichaam en nam mijn beste vriendin hierover in vertrouwen", begint ze. "Zij vertelde het echter door aan de verkeerde persoon. De volgende dag was de hele school op de hoogte. Ik herinner mij nog de reactie tijdens de middagpauze wanneer ik de refter binnenkwam. Iedereen begon me uit te lachen. Je reinste nachtmerrie!"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!