Tiende editie benefiet voor IBIS brengt bekend volk op de planken

Karel en Francie De Wachter, Wendy Van Wanten, Hanny D, Kurt Lotigiers, Ingo Roberts, Johan Vande Lanotte, Daniël Lisabeth en een afvaardiging van KW IBIS vzw waren aanwezig bij de voorstelling van de 10 de Benefiet Moby Dick © FRO
Redactie KW

Het Moby Dick Team organiseert op zondag 5 juli het jaarlijks benefiet ten voordele Koninklijk werk IBIS vzw.

Het is de tiende ‘jubileum’ editie en daarom werd, dankzij extra sponsoring, een mooi showprogramma opgesteld, met optredens van bekende artiesten. Dit jaar zullen volgende zangers en zangeressen op het podium staan van het gezellig Pauluspleintje : Erik Marijsse, Kurt Lotigiers, Paul Bruna, Marc Elias, Hanny D, Ingo Roberts, Will Andis en Wendy Van Wanten. Als gastpresentatoren zullen Johan Verstreken en Johan Vande Lanotte aantreden.

Directeur Denys van KW IBIS vzw is het Moby Dick Team heel dankbaar. “We zijn heel blij dat we voor de derde keer mogen genieten van deze benefiet. In het verleden hebben we, dankzij de schenkingen van het Moby Dick Team, extra meubels, speelgoed en fietsen kunnen aankopen voor onze kinderen. We hopen voor Karel en Francie, de sympathieke uitbaters van Taverne Moby Dick, én hun medewerkers, dat ook de tiende jubileum editie een succes mag worden. We komen met enkele kinderen zeker meegenieten van de optredens.”

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier