Thema van Feesteworpstoet in Avelgem brengt de flower power terug

22/06/17 om 08:04 - Bijgewerkt om 08:02

Voor de 43ste editie van de Feesteworpstoet kozen de organisatoren een thema dat ruim kan geïnterpreteerd worden. Tijdens het eerste weekend va november zal Avelgem centrum terug bruisen van plezier.

Thema van Feesteworpstoet in Avelgem brengt de flower power terug

Het organiserende Feesteworpcomité samen met leden van de Feesteloop en enkele schepenen. © (JMA)

Het weekend van 4 en 5 november 2017 staat weer volledig in het teken van 'Feeste'.

Op zaterdag 4 november vindt de Feesteloop plaats met diverse afstanden van een kidsrun, tot 5 km en 10 km voor de meer gevorderde lopers. Aansluitend kan men genieten van Feeste met accordeon' in tal van Avelgemse cafés. Er treden zowel lokale als minder gekende bandjes op in de deelnemende horecazaken. In Spikkerelle zelf vieren we het 10-jarig bestaan van Spikkerelle met een optreden van Radio Negra op zaterdagavond, na de prijsuitreiking van de Feesteloop.

Op zondag gaat de traditionele Feesteworpstoet terug door de Avelgemse centrumstraten met dit jaar het thema: Love Peace en Feest(worp). Een knipoog dus naar de gloriejaren van Woodstock met veel Flowerpower, muziek en feestgedruis een ruim thema dus om uit te werken met de diverse Avelgemse verenigingen. Als afsluiter zullen er terug de nodige vuurpijlen de lucht ingeschoten worden om het feestweekend gepast af te sluiten.

Tijdens een kort infomoment liet het Feesteworpcomité even kort een tipje van de sluier op. De grote lijnen zijn uitgetekend en vanaf nu zal alles verfijnd worden tot een mooi totaalproject, aldus het comité. Voor de inwoners wordt het dus uitkijken naar het eerste weekend van november om terug stevig uit de bol te gaan.

(JMA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!